🏆🏆Prijsuitreiking Ford Fiesta Sprint Cup 2023🏆🏆

Op de thuisbasis van V-Max Racing Management in Breda zijn vrijdagavond 8 december de kampioenen van het seizoen 2023 gehuldigd. De top drie in de Ford Fiesta Sprint Cup Benelux mochten het podium beklimmen om daar hun fraaie en dik verdiende trofeeën in ontvangst te nemen.

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat V-Max Racing Management zijn kampioenen tijdens een feestavond in het zonnetje zet. Dit keer was gekozen voor de thuisbasis van VRM in Breda en opnieuw was de opkomst van rijders, teamleden, vrienden, familie en bij de organisatie van V-Max betrokken medewerkers bijzonder groot.

Daarna was het tijd om de prijswinnaars richting het podium te roepen. Door zelfs zo laat in het seizoen nog de nodige raceverplichtingen, kon niet iedereen zijn trofee zelf ophalen, maar het was goed om te zien dat toch het overgrote deel van de winnaars in eigen persoon aanwezig was.

De Junior Cup in de Ford Fiesta Sprint Cup Benelux betreedt Esmee Kosterman het podium op de tweede plaats. werd dit jaar gewonnen door Esmee Kosterman op tweede plaats. De andere rijders konden door raceverplichtingen elders in Europa niet in eigen persoon aanwezig zijn. In de algemene klasse van de Ford Fiesta Sprint Cup Benelux betreedt Esmee Kosterman het podium nog een keer op de derde plaats.