Sponsorship

WAAROM SPONSOR WORDEN VAN ESMEE KOSTERMAN?
Zonder sponsoren is een coureur nergens. De sponsoren van Esmee Kosterman zijn net als ieder ander teamlid een onmisbaar deel in de strijd naar de top. De sponsoren maken het mogelijk dat wij onze passie kunnen uitvoeren op de legendarische circuits, en hiervoor willen wij graag iets terug doen! Wij willen graag dat onze sponsoren, en haar relaties, zich ‘’One of the team’’ voelen. De sponsoren en haar relaties zijn daarom ook bij iedere race van harte welkom als VIP gast.

Wij voorzien onze gasten van een heerlijke catering en creëren een ruimte waar genetwerkt kan worden met andere gasten van bijvoorbeeld andere sponsoren. Maar het succes van het ‘’One of the team’’ concept is dat wij ook een openhuis houden voor al onze gasten zodra de auto klaar is voor de volgende sessie. Iedereen kan bij de auto kijken, foto’s maken achter het stuur, een praatje maken met de coureurs en monteurs. Uw gasten hebben de dag van hun leven. Op een unieke locatie, worden zij als VIP ontvangen en komen in contact met mogelijk nieuwe relaties, en dat allemaal vanuit uw uitnodiging als sponsor van Esmee Kosterman.

Zo ontvangt u als sponsor niet alleen hoop marketing waarde via o.a. de landelijke televisie uitzendingen op RTL 7, maar ontvangt u ook vijf unieke events op jaarbasis om naar toe te gaan met klanten, relaties of werknemers.

EXPOSURE: UW BEELDMERK IN DE KIJKER
Samen met de organisatie van de cup, V-Max Racing Management, zorgt de KNAF ervoor dat de rijders en haar sponsoren voldoende media aandacht krijgen waarbij de naamsbekendheid van beiden partijen groeit. Ook het versterken en uitbreiden van een zakelijk netwerk is via deze kanalen erg goed mogelijk. Als sponsor van Esmee Kosterman zal uw merk te zien zijn op onder meer:

TELEVISIE: RTL 7
Na ieder gereden race event wordt de Ford Fiesta Sprint cup uitgezonden in een half uur durende samenvatting op RTL 7, met een bereik van honderduizenden kijkers per jaar. Uw beeldmerk zal meerdere keren per maand toonbaar in beeld zijn door de spectaculaire samenvattingen van beiden races. Ook worden hierbij onboard beelden getoond en worden er interviews met de coureurs gehouden.

EVENTS
De Ford Fiesta Sprint cup racet tijdens de grootste race evenementen in de Benelux. Zo wordt er o.a. geracet tijdens de Gamma Racing Days op het TT Circuit in Assen. Dé grote publiekstrekker met ruim 100.000 toeschouwers. Met een F1-demo’s, motorraces, superkarts en verschillende mooie autosport klassen zoals de Supercar Challenge is de Gamma Racing Days een ideaal event voor u als sponsor om relaties als VIP te ontvangen.

Sponsorship

Heb je een vraag over Esmee Kosterman of heb je interesse in de mogelijkheden omtrent sponsorship?