Op naar Frankrijk!

Even een verslagje uit 🇫🇷 Frankrijk.

Afgelopen zaterdag ben ik afgereisd naar Frankrijk. Zondag moesten alle deelnemers zich registreren en administratieve check, zelf werden we ook gecheckt: gewicht, lengte, bloeddruk etc. fotoshoot en we kregen een berichtje van 2 Formule 1 Ferrari rijder Sebastiaan Vettel en Charles Leclerc

Maandag was de kick-off We hebben fysieke en mentale training gehad, media training, trainen in de kart, kartbaan verkennen en uitleg hoe je bepaalde bochten moet nemen, data analyseren en een toespraak van Michele Mouton hoofd van FIA – Women in Motorsport.

Maandag moesten we karten en ook weer allerlei trainingen en oefening doen. En met de allergrootste baas van de FIA Jean Todt op de foto 
De meiden waar ik tegen moet strijden hebben wel heel veel ervaring met de kart en de motor waar we mee moeten rijden. En veel meiden hebben al ervaring in het rijden van een F3 en F4 race auto.

En ik eigenlijk helemaal niet heb nog nooit met deze kart en motor en zeker niet in een F3 of F4 race auto gereden😩.
Maar ik heb onwijs gaaf nieuws want ik ben door naar de volgende ronde, ik ben één van de 12 deelnemers💪🏻💪🏻Ik ben zo super blij🤩🤩Vandaag tm vrijdag gaan we verder strijden en hoop ik dat het me lukt om bij de laatste 8 te komen👊🏻