Winnaar op NK Berghem

Afgelopen weekend had ik NK in Berghem (mijn lievelingsbaan).

In de kwalificatie ben ik gaan rijden met nieuwe regenbanden wat achteraf niet echt de beste keuze was omdat ik door gebrek aan grip 5e eindigde.Β 

Race 1 πŸŽπŸ’¨ ik moest dus starten vanaf P5, ik had echt een goede start en ik was goed bezig met een inhaalslag al snel had ik de nummer 1 ingehaaldπŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 en ik finishte ook als 1ste, dus P1πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»

Race 2 πŸŽπŸ’¨ moest ik P1 starten en dat bleef ik ook de hele race met 3 seconde los van nummer 2 (dat betekent dat nr. 2 wel 3 seconde achter me reed, dat is veel😁).Β 

Race 3 πŸŽπŸ’¨ moest ik weer op P1 starten en het werd spannend in de eerste ronden want mijn start ging niet zo goed 😩 en ik reed P2 na de volgende ronden pakte ik mijn plekje (P1) weer terug en stond ik 1ste, ik ben ook 1ste gebleven met wel 7 seconden los van nummer 2, das echt veel dat ik voorreed.

Echt een super weekend gehad, gewoon 3 races op 1 dag gewonnen πŸ†πŸ†πŸ†, echt een geweldig gevoel🀩🀩🀩.

Aanstaande zaterdag ga ik mijn volgende uitdaging aan en vertrek ik naar Frankrijk voor de FIA Women in Motorsport, Girls in Track: Rising Star, erg veel zin in.